Crowdfunding

Op woensdag 15 juli zijn donaties meer waard

Aanstaande woensdag 15 juli is het BonusDay van crowdfundingplatform GlobalGiving. Op deze dag krijgen alle donaties die op het crowdfundingplatform gedaan worden een bonus vanuit GlobalGiving. Ook Green Cross NL doet hier aan mee met een crowdfunding voor het duurzame sprekersplatform Speakers for Awareness (SfA). 

Speakers for Awareness (SfA)

Speakers for Awareness is het nieuwe, duurzame sprekersplatform van Green Cross NL. De aangesloten sprekers hebben veel kennis over ecologische en sociaal-economische duurzaamheid. Middels hun lezingen vergroten ze bewustwording over duurzaamheid. De sprekers staan vervolgens hun sprekersvergoedingen af aan verschillende IMPACT-projecten. Speakers for Awareness draagt op die manier zowel direct als indirect bij aan ecologische en sociaal-economische duurzaamheid. 

15 juli BonusDay

Het crowdfundingplatform GlobalGiving deelt aanstaande woensdag 15 juli bonussen uit op alle donaties. Donaties die op die op die dag overgemaakt worden aan een crowdfunding op GlobalGiving kan worden verhoogd met een bonus tot 50%. Een van de crowdfundingen is voor Speakers for Awareness. Donaties kunnen per PayPal of creditcard op de dag zelf overgemaakt worden (van 15 juli 15.00 ‘s middags tot 16 juli 6.00 ‘s ochtends Nederlandse tijd) op het platform van GlobalGIving of per bankoverschrift naar Green Cross NL (tot 15 juli 23.59).

Meer informatie vindt u hier. 

123144505-mother-give-blue-earth-in-daughter-hands

Samen naar een duurzame samenleving

info@gcnl.nl

Rosa Luxemburgstraat 10
6663 LB Lent/Nijmegen
Nederland

040 7878787