Initiatief

Join to Amplify the Change: Speakers for Awareness wordt eind 2022 gelanceerd!

Speakers for Awareness (SfA) is een sprekersplatform waarmee impact op, en bewustwording over, ecologische, sociale en economische duurzaamheid wordt vergroot.

Maak hier kennis met de sprekers en bekijk hier de impactprojecten.

crowdfunding sfa

Speakers for Awareness

Waarom Speakers for Awareness

Speakers for Awareness (SfA) is een sprekersplatform en werd klein gestart in 2019 in Nederland, onder de vlag van Green Cross Nederland (deel van de in 1993 door voormalig president Michail Gorbatsjov opgerichte internationale duurzaamheids- en milieuorganisatie Green Cross International). Inmiddels telt SfA meer dan 100 deelnemende Nederlandse gemotiveerde (top)sprekers.

Speakers for Awareness is een platform met de volgende doelen:
1. Het aanbieden van sprekers die een licht werpen op ecologische, sociale en economische duurzaamheid en hoe deze uitdagingen aan te gaan.
2. De honoraria van de sprekers worden als gift verdeeld aan wat wij ‘impactprojecten’ noemen van o.a. NGO’s, stichtingen en organisaties die werken aan de transitie naar een duurzame wereld.
3. Het daarmee enerzijds vergroten van het bewustzijn over en transitie naar een duurzame samenleving én anderzijds het direct ondersteunen van lokale, landelijke en internationale impactprojecten met eenzelfde streven.

De sprekerswereld is een grote markt waar alleen in Nederland al miljoenen in omgaan. Dit geld wordt voornamelijk door commerciële partijen benut. SfA gaat deze geldstroom nu inzetten om de duurzaamheidsontwikkeling op zowel ecologisch, sociaal en economisch gebied te versnellen.

Enkele topics zijn:

Ontvang updates in je mailbox

Samen naar een duurzame samenleving

info@gcnl.nl

Rosa Luxemburgstraat 10
6663 LB Lent/Nijmegen
Nederland

040 7878787