Crowdfunding

Green Cross doet mee aan de GlobalGiving Accelerator!

Blogpost 12/06/19

Green Cross Nederland lanceert binnenkort haar duurzame sprekersplatform Speakers for Awareness (SfA)! Met SfA creëren we bewustzijn door sprekers met een sterk verhaal over duurzaamheid aan te bieden, waarbij de sprekers hun honoraria afstaan aan impactprojecten van NGO’s.

We zijn onlangs geselecteerd om mee te doen aan het Accelerator programma van het nonprofit crowdfundingplatform GlobalGiving. Hiermee ligt het de realisatie van dit mooie project met hoge impact binnen handbereik! Om te slagen in de Accelerator, moeten we tenminste €4.500 van tenminste 40 donoren inzamelen vóór 29 juni. Als we dit doel halen, krijgen we een permanente plek op de GlobalGiving website, waar we toegang krijgen tot een wereldwijd netwerk van donoren. We kunnen starten met het SfA project wanneer we €15.000 inzamelen voor het bouwen van een professioneel internationaal sprekersplatform!

Help ons om de verandering naar een duurzame wereld te versnellen! Als je ons nu steunt, ben je één van de eerste mensen die de lancering mogelijk maakt.

In het eerste jaar verwachten we met de sprekers van het SfA platform 10.000 mensen met een duurzame boodschap te bereiken en €165.000 voor impactprojecten in te zamelen. Met één lezing via SfA kunnen bijvoorbeeld 125 mensen in Mozambique (na de cycloon Idai) opnieuw op het waternetwerk worden aangesloten via een impactproject van Water for Life.

We hebben jouw hulp nodig om het platform van de grond af te krijgen! Daarnaast helpt het delen van dit bericht in je netwerk ons ook.

Alvast hartelijk bedankt!

Doneer nu op de projectpagina van GlobalGiving

PS: Een maandelijks terugkerende donatie telt als twee unieke donoren in de campagne en wordt door GlobalGiving verdubbeld!

GlobalGiving Accelerator Speakers for Awareness

Samen naar een duurzame samenleving

info@gcnl.nl

Rosa Luxemburgstraat 10
6663 LB Lent/Nijmegen
Nederland

040 7878787