Nieuwsbrief

Minder vliegen met AGREEn

Blogpost 29-10-2019

Sinds september dit jaar is Green Cross Nederland aan de slag met het verkennen van mogelijkheden om de frequentie van zowel academisch als commercieel vliegen voor face-to-face afspraken te verminderen. Samen met onze nieuwe partner AGREEn doen wij onderzoek naar gelijkwaardige online alternatieven en de voor- en nadelen hiervan.

AGREEn is een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid opgericht en gerund door studenten. Zij zijn een jonge, internationale studentenorganisatie die de brug slaat tussen de nieuwste wetenschappelijke kennis en duurzaamheidsvraagstukken van bedrijven, organisaties, en onderwijs- en overheidsinstellingen. Bij AGREEn gaan studenten van de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met verschillende achtergronden op zoek naar nieuwe creatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken van hun opdrachtgevers.

Van harte verwelkomen wij de AGREEners van Team Green Cross voor dit semester: Thomas Ohlenforst, Britt Dragstra, Fatah Soroush, Waël Hag Shamas, Andriana (Audrey) Botan, Céline Borst en Laura van Zanten!

Academisch Vliegen

Samen naar een duurzame samenleving

info@gcnl.nl

Rosa Luxemburgstraat 10
6663 LB Lent/Nijmegen
Nederland

040 7878787