Nieuwsbrief

Nieuwsbrief zomer 2019

Blogpost 18-07-2019
Green Cross Nederland is back in business

En daar hebben we een goede reden voor. Niet eerder groeiden zoveel mensen op in een stedelijke omgeving als nu. Sinds de industriële revolutie is de wereldbevolking zelfs verdubbeld. Hoewel de huidige economie veel welvaart heeft gebracht, stoten we al meer dan honderd jaar zo veel broeikasgassen uit dat het de aarde in gevaarlijk tempo opwarmt. Dit heeft grote gevolgen voor ons en de planeet. Als we op deze wijze doorgaan, stevenen we af op een onleefbare planeet. Wij vergroten daarom het bewustzijn over een van de grootste problemen van onze tijd: klimaatverandering. Een probleem dat zo omvangrijk is, dat het bij de meesten van ons een gevoel van machteloosheid oproept.

Daar brengen wij verandering in. Want hoe erg het wordt, dat bepalen we zelf. Wereldwijd groeit een sterke beweging die laat zien dat het ook anders kan. Wij geven hier aandacht aan. De toekomst op deze aarde schrijven we namelijk zelf.

Lees hier de volledige nieuwsbrief.

“We moeten samen de wereld maken waarin we willen leven. En kunnen leven. En graag een beetje snel! Green Cross draagt bij aan deze bewustwording en onderneemt ook actie die echt impact maakt.”

Nieuwsbrief zomer 2019

Tv-presentator en Speakers for Awareness-deelnemer Harm Edens

Samen naar een duurzame samenleving

info@gcnl.nl

Rosa Luxemburgstraat 10
6663 LB Lent/Nijmegen
Nederland

040 7878787